Finamore slipsar

Populärt inom Finamore slipsar

 • Finamore Bogserande Blå, Herr

  Finamore Bogserande Blå, Herr
  Höj din formella klädsel med denna exklusiva Finamore slips. Tillverkad av högkvalitativt tyg, har denna slips en förtrollande blandning av blåa och gröna toner. Perfekt för den moderna gentlemannen, ger den en touch av sofistikering till vilken outfit som helst.
 • Finamore Bogserande Beige, Herr

  Finamore Bogserande Beige, Herr
  Uppgradera din formella klädsel med denna stiliga Finamore slips i en ljus och naturlig beige färg. Tillverkad av högkvalitativt tyg, är denna slips perfekt för alla tillfällen. Shoppa nu och lägg till en touch av sofistikering i din garderob.
 • Finamore Bogserande Blå, Herr

  Finamore Bogserande Blå, Herr
  Höj din formella klädsel med denna stiliga Finamore slips. Tillverkad av högkvalitativt tyg, har denna slips en fängslande kombination av blåa och gröna toner. Perfekt för den moderna gentlemannen, ger denna accessoar en touch av sofistikering till vilken outfit som helst.
 • Finamore Bogserande Brun, Herr

  Finamore Bogserande Brun, Herr
  Uppgradera din formella klädsel med denna stiliga Finamore slips i en rik brun nyans. Tillverkad av högkvalitativt tyg, är denna slips perfekt för att lägga till en touch av sofistikering till vilken outfit som helst. Shoppa nu och höj din garderob med denna oumbärliga accessoar.