Calvin Klein herraccessoarer

 • Fluga

  Fluga
  Calvin Klein K10K104345 Bow tie Män Svart Detaljer: - Färg(er): marinblå - Mönster: vanlig - Stil: minimalism, sofistikerad - Tillfälle: formell, halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • Fluga

  Fluga
  Calvin Klein K10K104345 Bow tie Män Svart Detaljer: - Färg(er): grå - Mönster: vanlig - Stil: minimalism, sofistikerad - Tillfälle: formell, halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103031

  tie K10K103031
  Calvin Klein slips i silke med polkapoäng Den här slipsen är tillverkad i en speciell textur och passar inte bara för att understryka betydelsen av det tillfälle då den bärs utan också för att framhäva elegansen och personligheten hos den som bär den. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Färg(er): lila - Mönster: prickar - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • Slips

  Slips
  Calvin Klein K10K105361 slips Män Blå Detaljer: - Färg(er): marinblå - Mönster: vanlig - Stil: business, sofistikerad - Tillfälle: formell, halvformell, kontor Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • Slips

  Slips
  Calvin Klein K10K104161 Tie Män Svart Detaljer: - Färg(er): grå - Mönster: diagonala ränder - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • K10K104345 fluga

  K10K104345 fluga
  Calvin Klein Oxford-silkesbåt Förmed en justerbar knut och i en speciell textur för att framhäva korgvävningen som bildar en liten fyrkant, är den här flugan mjuk och motståndskraftig. Den kan bäras med en väst, kofta eller tröja. Om du gillar den kan du förvandla denna klassiska fluga till något fräscht och ungdomligt som ger en touch av stil inte bara till kvällslooken utan även under dagen. Faktum är att fluga också bärs till jackor eller ullkofta i casual stil och till och med till en jeansskjorta! Detaljer: - Färg(er): bordeaux - Mönster: fågelöga - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103031

  tie K10K103031
  Calvin Klein slips i silke med polkapoäng Den här slipsen är tillverkad i en speciell textur och passar inte bara för att understryka betydelsen av det tillfälle då den bärs utan också för att framhäva elegansen och personligheten hos den som bär den. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Färg(er): grå - Mönster: prickar - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103028

  tie K10K103028
  Calvin Klein Oxford satin skinny slips Den här slipsen är tillverkad i en speciell textur och passar inte bara för att understryka vikten av det tillfälle då den bärs utan också för att framhäva elegansen och personligheten hos den som bär den. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Stil: business - Färg(er): vit - Mönster: vanlig - Tillfälle: formell, halvformell, kontor - Passform: oversized - Typ av ärm: rak ärm - Högsta längd: kort - Typ av halsringning: piké - Ärmlängd: lång ärm Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103029

  tie K10K103029
  Calvin Klein silkessatin skinny slips Glänsande, smidig och fin. En slips är lämplig inte bara för att understryka vikten av tillfället utan också för att framhäva bärarens elegans och personlighet. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Stil: business - Färg(er): vit - Mönster: vanlig - Tillfälle: kontor - Passform: anpassad - Typ av ärm: rak ärm - Högsta längd: kort - Typ av halsringning: piké - Ärmlängd: lång ärm Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103029

  tie K10K103029
  Calvin Klein silkessatin skinny slips Glänsande, smidig och fin. En slips är lämplig inte bara för att understryka vikten av tillfället utan också för att framhäva bärarens elegans och personlighet. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Färg(er): grå - Mönster: diagonala ränder - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103760

  tie K10K103760
  Calvin Klein microfantasy skinny slips Den här slipsen är tillverkad i en speciell textur och passar inte bara för att understryka betydelsen av det tillfälle då den bärs utan också för att framhäva elegansen och personligheten hos den som bär den. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Färg(er): marinblå - Mönster: fågelöga - Stil: business, sofistikerad - Tillfälle: halvformell, kontor Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103028

  tie K10K103028
  Calvin Klein Oxford satin skinny slips Den här slipsen är tillverkad i en speciell textur och passar inte bara för att understryka vikten av det tillfälle då den bärs utan också för att framhäva elegansen och personligheten hos den som bär den. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6, 5 cm Detaljer: - Färg(er): bordeaux - Mönster: fågelöga - Stil: business, sofistikerad - Tillfälle: halvformell, kontor Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • Fluga K10K105053

  Fluga K10K105053
  Calvin Klein microfantasia fluga Denna fluga är mjuk och motståndskraftig, tillverkad med en justerbar knut och i en speciell textur. Den kan bäras med en väst, kofta eller tröja. Om du gillar det kan du förvandla denna klassiska fluga till något fräscht och ungdomligt, vilket ger en touch av stil inte bara till kvällslooken utan även under dagen. Faktum är att fluga också bärs med jackor eller ullkofta i casual stil och till och med med en jeansskjorta! Detaljer: - Färg(er): lila - Mönster: diagonala ränder, harlequin - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • tie K10K103770

  tie K10K103770
  Calvin Klein gingham weft skinny slips En slips är lämplig inte bara för att understryka vikten av tillfället utan också för att framhäva bärarens elegans och personlighet. En accessoar som ger stil åt en businesslook i Calvin Klein-stil. Bredd: 6 cm Detaljer: - Färg(er): lila - Mönster: prickar - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • K10K104344 fluga

  K10K104344 fluga
  Calvin Klein fluga i silkes satin Glänsande, slät, enhetlig. Den här flugan, skapad av ett av de mest eleganta tygerna som historiskt sett anses vara ett av de mest eleganta, kan kombineras med västar, koftor eller tröjor. Om du gillar det kan du förvandla en klassisk fluga till något fräscht och ungdomligt, vilket ger en touch av stil inte bara till kvällslooken utan även under dagen. Faktum är att fluga också bärs till jackor i casual stil eller ullkofta och till och med till en jeansskjorta! Detaljer: - Färg(er): silver - Mönster: fågelöga - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • K10K104344 fluga

  K10K104344 fluga
  Calvin Klein fluga i silkes satin Glänsande, slät, enhetlig. Den här flugan, skapad av ett av de mest eleganta tygerna som historiskt sett anses vara ett av de mest eleganta, kan kombineras med västar, koftor eller tröjor. Om du gillar det kan du förvandla en klassisk fluga till något fräscht och ungdomligt, vilket ger en touch av stil inte bara till kvällslooken utan även under dagen. Faktum är att fluga också bärs till jackor i casual stil eller ullkofta och till och med till en jeansskjorta! Detaljer: - Färg(er): bordeaux - Mönster: glitter, fågelöga - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • K10K104344 fluga

  K10K104344 fluga
  Calvin Klein fluga i silkes satin Glänsande, slät, enhetlig. Den här flugan, skapad av ett av de mest eleganta tygerna som historiskt sett anses vara ett av de mest eleganta, kan kombineras med västar, koftor eller tröjor. Om du gillar det kan du förvandla en klassisk fluga till något fräscht och ungdomligt, vilket ger en touch av stil inte bara till kvällslooken utan även under dagen. Faktum är att fluga också bärs till jackor i casual stil eller ullkofta och till och med till en jeansskjorta! Detaljer: - Färg(er): grå, marinblå - Mönster: vanlig - Stil: minimalism - Tillfälle: formell Denna beskrivning är automatiskt översatt.