Canali herraccessoarer

 • Canali Ties Blå, Herr

  Canali Ties Blå, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips med en kakel mikroprint. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Shoppa nu och lägg till en touch av sofistikering till din garderob.
 • Canali Silkesregemental Slips för Formellt Outfit Blå, Herr

  Canali Silkesregemental Slips för Formellt Outfit Blå, Herr
  Komplettera din formella outfit med elegans med denna Canali Regimental Slips, tillverkad av mjuk silke. Tillverkad i Italien, är denna slips det perfekta tillbehöret för varje speciellt tillfälle.
 • Canali Linneslips med mikrodesign Blå, Herr

  Canali Linneslips med mikrodesign Blå, Herr
  Komplettera din formella outfit med elegans med denna Canali slips tillverkad av svalt linne med mikrodesign. Tillverkad i Italien, är denna slips det perfekta tillbehöret för varje speciellt tillfälle.
 • Canali Ties Svart, Herr

  Canali Ties Svart, Herr
  Komplettera din sofistikerade look med denna Canali slips. Tillverkad i Italien av 100% siden, har denna svarta slips en spetsig spets och en vanlig passform. Jacquardfodret och ton-i-ton-sömnaden ger en touch av elegans. Med en bredd på 8 cm är denna slips den perfekta accessoaren för varje formell tillställning.
 • Canali Tie Blå, Herr

  Canali Tie Blå, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips. Det lilla rutiga mönstret ger en touch av sofistikering, medan sammansättningen av 62% linne och 38% siden säkerställer en bekväm passform. Med en slipsbredd på 8 cm är detta tillbehör perfekt för alla tillfällen.
 • Canali Ties Grå, Herr

  Canali Ties Grå, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips med en slående geometrisk fantasidesign. Tillverkad av 100% silke, har denna slips en bredd på 8 cm och är perfekt för den moderna mannen. Shoppa nu och lägg till en touch av sofistikering till din garderob.
 • Canali Ties Blå, Herr

  Canali Ties Blå, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips. Det regimental fantasy designen lägger till en touch av sofistikering, medan den 8cm bredden säkerställer en modern look.
 • Canali Ties Vit, Herr

  Canali Ties Vit, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips med en stilfull kakel mikroprint. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Köp nu och lägg till en touch av sofistikering till din garderob.
 • Canali Ties Beige, Herr

  Canali Ties Beige, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips. Det geometriska fantasidesignen ger en touch av sofistikering, medan bredden på 8 cm säkerställer en modern känsla. Tillverkad av 100% siden, är denna slips en lyxig tillägg till vilken garderob som helst.
 • Canali Ties Vit, Herr

  Canali Ties Vit, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips med ett abstrakt design. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Ties Blå, Herr

  Canali Ties Blå, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips med en stilfull kakel mikroprint. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Ties Grå, Herr

  Canali Ties Grå, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali prickiga slips. Tillverkad av 100% siden och med en klassisk bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna gentlemannen.
 • Canali Ties Beige, Herr

  Canali Ties Beige, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips. Det lilla rutmönstret ger en touch av sofistikering, medan bredden på 8 cm säkerställer en modern silhuett. Tillverkad av 100% siden, är denna slips en lyxig tillägg till vilken garderob som helst.
 • Canali Tie Blå, Herr

  Canali Tie Blå, Herr
  Komplettera din formella look med denna Canali slips. Det smårutiga mönstret ger en touch av sofistikering, medan sammansättningen av 62% linne och 38% siden säkerställer en bekväm passform. Med en slipsbredd på 8 cm är detta tillbehör perfekt för alla tillfällen.
 • Canali Ties Svart, Herr

  Canali Ties Svart, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips med abstrakt design. Tillverkad av 100% siden och en bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Ties Svart, Herr

  Canali Ties Svart, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips med en stilren kakel mikroprint. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Ties Blå, Herr

  Canali Ties Blå, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips med geometrisk fantasidesign. Tillverkad av 100% siden och med en bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Ties Blå, Herr

  Canali Ties Blå, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips. Det regimental fantasy designen ger en touch av sofistikering, medan 8cm bredden säkerställer en modern look.
 • Canali Ties Grå, Herr

  Canali Ties Grå, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali tile micro print slips. Tillverkad av 100% siden och med en klassisk bredd på 8 cm. Perfekt för den moderna mannen som vill göra ett statement.
 • Canali Slips miinto-4bf7d2f2ada7a2a23341 Brun, Herr

  Canali Slips miinto-4bf7d2f2ada7a2a23341 Brun, Herr
  Fullända din formella look med denna Canali slips. Med en abstrakt design och en glansig effekt är denna slips tillverkad av 100% siden och har en bredd på 7,5 cm. Perfekt för alla tillfällen, är denna slips ett måste för varje stilmedveten man.
 • Canali Linneslips med mikrodesign Blå, Unisex

  Canali Linneslips med mikrodesign Blå, Unisex
  Komplettera din formella outfit med elegans med denna Canali slips tillverkad av svalt linne med mikrodesign. Tillverkad i Italien, är denna slips den perfekta accessoaren för varje speciellt tillfälle.