Eleventy herraccessoarer

 • Eleventy Slips Blå, Herr

  Eleventy Slips Blå, Herr
  Höj din stil med denna Eleventy 11 BLU Tie. Tillverkad med precision är denna slips det perfekta tillbehöret för den moderna mannen. Dess högkvalitativa tyg garanterar hållbarhet och en lyxig känsla. Lägg till en touch av sofistikering i din garderob med denna mångsidiga slips.
 • Eleventy Ties Grå, Herr

  Eleventy Ties Grå, Herr
  Höj din formella look med denna sofistikerade gråa Eleventy slips för män. Handstitched och tillverkad av ett lyxigt ull-silke bi-stretch tyg, är denna slips det perfekta tillskottet till vilken garderob som helst.
 • Eleventy Slips Grå, Herr

  Eleventy Slips Grå, Herr
  Lyft din stil med denna Eleventy Slips. Handsydd och tillverkad av ett lyxigt 17,5 mikron silke- och ulltyg, är denna slips den perfekta accessoaren för att komplettera vilken manlig outfit som helst. Den melerade bomullgråa fodret ger en touch av kontrast och sofistikering. Tillverkad av exklusiva tyger utstrålar denna slips lugn och är ett måste-ha-tillägg till din samling. Artikelkod: G77Craf 04 - Tes 0g 009 Cravatta.
 • Eleventy Ties Beige, Herr

  Eleventy Ties Beige, Herr
  Lyft upp din formella klädsel med Eleventy Cravatta Fw 23. Denna manliga accessoar är ett måste för varje gentlemans garderob. Tillverkad av 100% kashmir, utstrålar denna spetsiga slips lyx och sofistikering. H77Crah 05 - Tes 0H106Cravatta A Punta finns i olika storlekar för att säkerställa perfekt passform. Lägg till en touch av elegans till din ensemble med denna Eleventy slips.
 • Eleventy Ties Grå, Herr

  Eleventy Ties Grå, Herr
  Lyft din formella klädsel med Eleventy Fw 23 Cravat. Denna slips är tillverkad av 100% ull och har ett regimental mönster. Det handsydda spetsiga tipset visar på produktens hantverk och mervärde. Komposition: 100% ull. Tygdetaljer: [tygdetaljer].
 • Eleventy Ties Grå, Herr

  Eleventy Ties Grå, Herr
  Köp Ties Grå från Eleventy på Miinto.se. Världens bästa modebutiker på ett ställe. Fri frakt över 499kr och 14-dagars fria returer.
 • Eleventy Ties Blå, Herr

  Eleventy Ties Blå, Herr
  Köp Ties Blå från Eleventy på Miinto.se. Världens bästa modebutiker på ett ställe. Fri frakt över 499kr och 14-dagars fria returer.
 • Eleventy Ties Svart, Herr

  Eleventy Ties Svart, Herr
  Höj din formella look med denna fantastiska Eleventy slips för män i en vacker blå färg. Handstitched och tillverkad av ett lyxigt ull-silke bi-stretch tyg, är denna slips det perfekta tillskottet till vilken garderob som helst.
 • Eleventy Ties Grå, Herr

  Eleventy Ties Grå, Herr
  Höj din formella look med denna Eleventy slips för män i en stilren grå färg. Handstitched och tillverkad av en melange av linne och ull i herringbone-mönster, är denna slips ett måste-ha-accessoar för alla modeframåt män.
 • Eleventy Ties Beige, Herr

  Eleventy Ties Beige, Herr
  Höj din formella look med denna sandfärgade slips från Eleventy. Handstitched och tillverkad av en melange av linne och ull i herringbone-mönster, är denna slips perfekt för den moderna mannen.
 • Eleventy Handgjord Bistretch Ull Siden Slips Grå, Unisex

  Eleventy Handgjord Bistretch Ull Siden Slips Grå, Unisex
  Köp Handgjord Bistretch Ull Siden Slips Grå från Eleventy på Miinto.se. Världens bästa modebutiker på ett ställe. Fri frakt över 499kr och 14-dagars fria returer.