John Henric herraccessoarer

 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Blå & Orange Paisley Fluga

  Blå & Orange Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & orange paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Slipsnål Ryan

  Slipsnål Ryan
  Slipsnål Herr Silvrig randig smal slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Isaac

  Slipsnål Isaac
  Slipsnål Herr Smal guldig slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Manschettknappar Marknad

  Manschettknappar Marknad
  Välgjutna manschettknappar i rostfritt stål från John Henric. Kommer i en elegant presentbox. Möjligheterna för oss män att använda smycken är tämligen begränsat. Manschettknappar och manschettknoppar är dock ett tjusigt undantag som kan förgylla vilken kavaj, kostym och skjorta som helst. Det är en subtil detalj som kan berätta mycket om bärarens personlighet och en perfekt herraccessoar.
 • Slipsnål Dylan

  Slipsnål Dylan
  Slipsnål Herr Silvrig slipsnål med svarta linjer från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Scott

  Slipsnål Scott
  Slipsnål Herr Guldig enkel slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Blå & Mörkblå Slips

  Blå & Mörkblå Slips
  Slips Herr - Blå & mörkblårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Ljusblå Slips

  Mörkblå & Ljusblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå & ljusblårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Röd Grenadinslips

  Mörkblå & Röd Grenadinslips
  Grenadinslips herr - Mörkblå & rödprickig slips grenadin handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som tillsammans med en mörk kostym men även går utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Vinröd Sammetsfluga

  Vinröd Sammetsfluga
  Oknuten vinröd sammetsfluga tillverkad i Italien. Det är få flugor som känns mer användbara och lättburna under formella tillställningar än sammetsflugor. Med en soft känsla i väven och en lyster i materialet är en sammetsfluga perfekt för nyår till en mörk kostym eller smoking men passar även utmärkt vid alla uppklädda sammanhang. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Manschettknappar Buklig Knop

  Manschettknappar Buklig Knop
  Välgjutna manschettknappar i rostfritt stål från John Henric. Kommer i en elegant presentbox. Möjligheterna för oss män att använda smycken är tämligen begränsat. Manschettknappar och manschettknoppar är dock ett tjusigt undantag som kan förgylla vilken kavaj, kostym och skjorta som helst. Det är en subtil detalj som kan berätta mycket om bärarens personlighet och en perfekt herraccessoar.
 • Slipsnål Sawyer

  Slipsnål Sawyer
  Slipsnål Herr Silvrig borstad slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Blå Abstrakt Slips

  Blå Abstrakt Slips
  Slips Herr - Mörkblå sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Abstrakt Slips

  Mörkblå Abstrakt Slips
  Slips Herr - Blå sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Blå Slips

  Blå Slips
  Slips Herr - Blå blommönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Vinröd Slips

  Vinröd Slips
  Slips Herr - Vinröd blommönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Blå slips

  Blå slips
  Slips Herr - Blå sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Vinröd Slips

  Vinröd Slips
  Slips Herr -Vinröd sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr -Mörkblå sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Blå Abstrakt Slips

  Blå Abstrakt Slips
  Slips Herr - Blå sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Svart & Vit Slips

  Svart & Vit Slips
  Slips Herr -Svart & vit sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Beige Slips

  Beige Slips
  Beige slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Orange Slips

  Orange Slips
  Beige slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Rosa Slips

  Rosa Slips
  Rosa slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Brun Slips

  Brun Slips
  Brun slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Grön Slips

  Grön Slips
  Grön slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Mörkgrön Slips

  Mörkgrön Slips
  Mörkgrön slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Röd Slips

  Röd Slips
  Röd slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Ljusblå Slips

  Ljusblå Slips
  Ljusblå slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Blå Slips

  Blå Slips
  Blå slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Mörkblå slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljuslila slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljuslila slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Mörkblå & Ljusblå Blommig Fluga

  Mörkblå & Ljusblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & ljusblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå & Blå Paisley Fluga

  Mörkblå & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå & Rosa Paisley Fluga

  Mörkblå & Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rosa paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Ljusblå Blommig Fluga

  Ljusblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Ljusblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörklila Prickig Fluga

  Mörklila Prickig Fluga
  Flugor herr - Mörklila prickig sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörklila Fluga

  Mörklila Fluga
  Flugor herr - Mörklila ceremonifluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Blå Paisley Fluga

  Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd Blommig Fluga

  Vinröd Blommig Fluga
  Flugor herr - Vinröd blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå Paisley Fluga

  Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Röd Blommig Fluga

  Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Röd blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Svart & Gul Paisley Fluga

  Svart & Gul Paisley Fluga
  Flugor herr -Svart & gul paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå Fluga Motiv

  Blå Fluga Motiv
  Flugor herr - Blå sidenfluga med motiv tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd Paisley Fluga

  Vinröd Paisley Fluga
  Flugor herr - Vinröd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå Paisley Fluga

  Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd Paisley Fluga

  Vinröd Paisley Fluga
  Flugor herr - Vinröd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå Fluga Motiv

  Blå Fluga Motiv
  Flugor herr - Blå sidenfluga med motiv tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Grön & Brun Paisley Fluga

  Grön & Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Grön & brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Svart & Grå Paisley Fluga

  Svart & Grå Paisley Fluga
  Flugor herr - Svart & grå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Ljussilver Slips

  Ljussilver Slips
  Ljussilver smal slips - enfärgad smal sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en smal ljussilver slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad smal ljussilver slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Mörkblå & blå slips

  Mörkblå & blå slips
  Slips Herr -Mörkblå & blå sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Svart Slipshängare

  Svart Slipshängare
  Svart slipshängare gjord i trä och metall från John Henric. Förvara dina slipsar snyggt på en slipshängare. Perfekt att ta med på resa för att hålla slipsarna fina. Hängs enkelt på vanliga garderobsstänger.
 • Ljusgrön grenadinslips

  Ljusgrön grenadinslips
  Grenadinslips herr - Ljusgrön grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Orange grenadinslips

  Orange grenadinslips
  Grenadinslips herr - Orange grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Ljusblå grenadinslips

  Ljusblå grenadinslips
  Grenadinslips herr - Ljusblå grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Blå grenadinslips

  Blå grenadinslips
  Grenadinslips herr - Blå grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Marinblå grenadinslip

  Marinblå grenadinslip
  Grenadinslips herr - Marinblå grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Ljusgrön Grenadinenäsduk

  Ljusgrön Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Ljusgrön näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Orange Grenadinenäsduk

  Orange Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Orange näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Brun Grenadinenäsduk

  Brun Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Brun näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Ljusblå Grenadinenäsduk

  Ljusblå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Ljusblå näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Blå Grenadinenäsduk

  Blå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Blå näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Mörkgrön Grenadinenäsduk

  Mörkgrön Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Mörkgrön näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Blå Grenadinenäsduk

  Blå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Blå näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Beige Grenadinenäsduk

  Beige Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Beige näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Mörkorange Grenadinenäsduk

  Mörkorange Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Mörkorange näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Mörkblå Grenadinenäsduk

  Mörkblå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar Mörkblå näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Vit slips

  Vit slips
  Slips herr - Högtidlig vit strukturerad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörkblå slips

  Mörkblå slips
  Slips herr - Högtidlig mörkblå paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörkblå slips

  Mörkblå slips
  Slips herr - Högtidlig mörkblå strukturerad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Svart slips

  Svart slips
  Slips herr - Högtidlig svart paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Vit Fluga

  Vit Fluga
  Flugor herr - Vit ceremonifluga tillverkad i Italien. Vit ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vit ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vit ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Vit Fluga

  Vit Fluga
  Flugor herr - Vit strukturmönstrad ceremonifluga tillverkad i Italien. Vit ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En Vit ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vit ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörkblå ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå strukturmönstrad ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörkblå ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Orange & vit stickad slips

  Orange & vit stickad slips
  Stickad slips Orange & vit slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Mörkblå & vit stickad slips

  Mörkblå & vit stickad slips
  Stickad slips Mörkblå & vit slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Mörkblå stickad slips

  Mörkblå stickad slips
  Stickad slips Mörkblå strukturerad slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Rosa stickad slips

  Rosa stickad slips
  Stickad slips Rosa slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Mörkgrå stickad slips

  Mörkgrå stickad slips
  Stickad slips Mörkgrå slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Ljusgrön stickad slips

  Ljusgrön stickad slips
  Stickad slips Ljusgrön slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Ljusblå stickad slips

  Ljusblå stickad slips
  Stickad slips Ljusblå slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Slipsnål Nico

  Slipsnål Nico
  Slipsnål Herr Smal silvrig slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Eli

  Slipsnål Eli
  Slipsnål Herr Smal silvrig slipsnål med struktur från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Avery

  Slipsnål Avery
  Slipsnål Herr Silvrig smal slipsnål med hål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Jay

  Slipsnål Jay
  Slipsnål Herr Smal silvrig slipsnål med svart linje från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Bruce

  Slipsnål Bruce
  Slipsnål Herr Mörkgrå taggig slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Clark

  Slipsnål Clark
  Slipsnål Herr Guld randig slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Blå stickad slips

  Blå stickad slips
  Stickad slips Blå slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Brun stickad slips

  Brun stickad slips
  Stickad slips Brun slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Beige stickad slips

  Beige stickad slips
  Stickad slips - Beige slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Grön stickad slips

  Grön stickad slips
  Stickad slips Grön slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Orange stickad slips

  Orange stickad slips
  Stickad slips Orange slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Mörkblå stickad slips

  Mörkblå stickad slips
  Stickad slips Mörkblå slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Svart stickad slips

  Svart stickad slips
  Stickad slips Svart virkad slips i siden. En mjuk och ledig stickad slips är perfekt att matcha till en stil som andas avslappnad elegans. Kombinera gärna våra stickade slipsar med en denim eller oxfordskjorta och en av våra stickade kavajer för en sofistikerad och avslappnad stil.
 • Beige grenadinslips

  Beige grenadinslips
  Grenadinslips herr - Beige grenadinslips handgjord i Italien. Våra populära grenadinslipsar tillverkas för hand utanför Neapel och ingår i vår exklusiva Black Label. En grenadinslips är inte bara ren lyx utan en av garderobens mest mångsidiga då den fungerar i formella situationer som mörk kostym men går även utmärkt att klä ner tack vare strukturen.
 • Slipsnål Corey

  Slipsnål Corey
  Slipsnål Herr Smal silvrig slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Slipsnål Milan

  Slipsnål Milan
  Slipsnål Herr Guldig simpel slipsnål från John Henric. En slipsnål bör helst inte gå utanför kanten på din slips, vid val av slipsnål är det är bra att ha färgerna på slips och näsduk i åtanke. Det finns däremot inga givna regler när det kommer till slipsnålar och slipsklämmor, utan du kan matcha efter smak. Levereras med fri frakt, fri retur i en exklusiv presentlåda.
 • Champagne Smal slips

  Champagne Smal slips
  Champagne smal slips - enfärgad smal sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en smal champagne slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad smal champagne slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Vit slips

  Vit slips
  Slips herr - Högtidlig vit paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Champagne slips

  Champagne slips
  Slips herr - Högtidlig champagnepaisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörkgrå slips

  Mörkgrå slips
  Slips herr - Högtidlig mörkgrå paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Orange slips

  Orange slips
  Slips herr - Högtidlig orange paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Blå slips

  Blå slips
  Slips herr - Blå paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Rosa slips

  Rosa slips
  Slips herr - Högtidlig rosa paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörkgrön slips

  Mörkgrön slips
  Slips herr - Högtidlig mörkgrön paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Ljuslila slips

  Ljuslila slips
  Slips herr - Högtidlig ljuslila paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörklila slips

  Mörklila slips
  Slips herr - Högtidlig mörklila paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Mörkblå slips

  Mörkblå slips
  Slips herr - Högtidlig mörkblåpaisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Vinröd slips

  Vinröd slips
  Slips herr - Högtidlig vinröd paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Röd slips

  Röd slips
  Slips herr - Högtidlig röd paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Svart slips

  Svart slips
  Slips herr - Högtidlig svart paisleymönstrad slips i siden. Våra ceremonislipsar är optimala för festliga tillställningar eller finare middagar men fungerar även på jobbet med en märk kostym eller snygg kavaj. Hela kollektioner är tillgänglig med matchande näsduk.
 • Vit Fluga

  Vit Fluga
  Flugor herr - Vit ceremonifluga tillverkad i Italien. Vit ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vit ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vit ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Champagne Fluga

  Champagne Fluga
  Flugor herr - Champagne ceremonifluga tillverkad i Italien. Champagne ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En champagne ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Champagne ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkgrå Fluga

  Mörkgrå Fluga
  Flugor herr - Mörkgrå ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörkgrå ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrå ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrå ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Orange Fluga

  Orange Fluga
  Flugor herr - Orange ceremonifluga tillverkad i Italien. Orange ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En orange ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Orange ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Blå Fluga

  Blå Fluga
  Flugor herr - Blå ceremonifluga tillverkad i Italien. Blå ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En blå ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Blå ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Rosa Fluga

  Rosa Fluga
  Flugor herr - Rosa ceremonifluga tillverkad i Italien. Rosa ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En rosa ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Rosa ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkgrön Fluga

  Mörkgrön Fluga
  Flugor herr - Mörkgrön ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörkgrön ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Ljuslila Fluga

  Ljuslila Fluga
  Flugor herr - Ljulila ceremonifluga tillverkad i Italien. Ljuslila ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En ljuslila ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Ljuslila ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörklila Fluga

  Mörklila Fluga
  Flugor herr - Mörklila ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörklila ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå ceremonifluga tillverkad i Italien. Mörkblå ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Vinröd Fluga

  Vinröd Fluga
  Flugor herr - Vinröd ceremonifluga tillverkad i Italien. Vinröd ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vinröd ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vinröd ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Röd Fluga

  Röd Fluga
  Flugor herr - Röd ceremonifluga tillverkad i Italien. Röd ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En röd ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Röd ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Svart Fluga

  Svart Fluga
  Flugor herr - Svart ceremonifluga tillverkad i Italien. Svart ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En svart ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Svart ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Grenadinenäsduk

  Mörkblå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Mörkblå näsduk med motiv i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Mörkblå Grenadinenäsduk

  Mörkblå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Mörkblå & vitprickig näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Mörkblå Grenadinenäsduk

  Mörkblå Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Mörkblårandig näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Brun Grenadinenäsduk

  Brun Grenadinenäsduk
  Bröstnäsdukar - Brun & ljusblå prickig näsduk i grenadine. Med en struktur i väven och en lyster i materialet kombinerar en grenadinenäsduk ledigheten i virkade/stickade näsdukar med elegansen i en klassisk ficknäsduk. Ett mycket elegant material som endast tillverkas i ett handfull små fabriker i Italien. Perfekt till en mörk kostym och enfärgad skjorta.
 • Coral Slips

  Coral Slips
  Coral slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en coral slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad coral slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Aprikos Slips

  Aprikos Slips
  Aprikos slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en ljusorange slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad ljusorange slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Petrol Slips

  Petrol Slips
  Petrol slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en petrol slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad petrol slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Blå Slips

  Blå Slips
  Blå slips - enfärgad sidenslips tillverkad i Italien. För en säker och stilren look så går det utmärkt att kombinera en blå slips med en mörk kostym i blått eller grått, tillsammans med en enfärgad vit eller ljusblå skjorta och vit näsduk. En enfärgad blå slips är dessutom ett utmärkt val till bröllop och högtider. Ett generellt tips är att matcha din slips med någon annat plagg som dina skor, näsduk eller bälte, utan att det skär sig.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Blå Slips

  Blå Slips
  Slips Herr - Blårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Blå Slips

  Blå Slips
  Slips Herr - Blårandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Guld Slips

  Guld Slips
  Slips Herr - Guldrandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Vinröd Slips

  Vinröd Slips
  Slips Herr - Vinrödrandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkorange Slips

  Mörkorange Slips
  Slips Herr - Mörkorangerandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Grön Slips

  Grön Slips
  Slips Herr - Grönrandig sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Ljusblå & Brun Paisley Fluga

  Ljusblå & Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Ljusblå & brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Brun & Blå Paisley Fluga

  Brun & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Brun & blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Grön & Brun Paisley Fluga

  Grön & Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Grön & brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Röd & Blå Paisley Fluga

  Röd & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Röd & blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Blå & Röd Paisley Fluga

  Blå & Röd Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & röd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Svart & Röd Paisley Fluga

  Svart & Röd Paisley Fluga
  Flugor herr - Svart & röd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Ljusblå & Brun Slips

  Ljusblå & Brun Slips
  Slips Herr - Ljusblå & brun paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Brun & Blå Slips

  Brun & Blå Slips
  Slips Herr - Brun & blå paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkgrön & Brun Slips

  Mörkgrön & Brun Slips
  Slips Herr - Mörkgrön & brun paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Röd & Blå Slips

  Röd & Blå Slips
  Slips Herr - Röd & blå paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Vinröd & Blå Slips

  Vinröd & Blå Slips
  Slips Herr - Vinröd & blå paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Röd Slips

  Mörkblå & Röd Slips
  Slips Herr - Mörkblå & röd paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Svart & Brun Slips

  Svart & Brun Slips
  Slips Herr - Svart & brun paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Blå & Orange Blommig Fluga

  Blå & Orange Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå & orange blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Brun Paisley Fluga

  Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Orange Paisley Fluga

  Orange Paisley Fluga
  Flugor herr - Orange paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Röd Paisley Fluga

  Röd Paisley Fluga
  Flugor herr - Röd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå blommönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå & Blå Slips

  Mörkblå & Blå Slips
  Slips Herr - Mörkblå & blå paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Beige Slips

  Beige Slips
  Slips Herr - Beige smal paisley sidenslips med motiv, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå smal paisley sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Blå & Vit Slips

  Blå & Vit Slips
  Slips Herr - Blå & vit smal sidenslips med motiv, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Orange Slips

  Orange Slips
  Slips Herr - Orange paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Aprikos Slips

  Aprikos Slips
  Slips Herr - Aprikos paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Turkos Slips

  Turkos Slips
  Slips Herr - Turkos paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Rosa Slips

  Rosa Slips
  Slips Herr - Rosa paisleymönstrad smal sidenslips, tillverkad i Italien. Tekniken att trycka mönster på en sidenslips, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Det passar därför bättre att använda sig av en tryckt slips när man vill låta fantasin flöda. Samtliga av våra sidenslipsar med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form.
 • Rosa Rutig Fluga

  Rosa Rutig Fluga
  Flugor herr - Rosa rutig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Röd Prickig Fluga

  Röd Prickig Fluga
  Flugor herr - Röd prickig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå Prickig Fluga

  Blå Prickig Fluga
  Flugor herr - Blå prickig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Rosa Paisley Fluga

  Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Rosa paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Grön Prickig Fluga

  Grön Prickig Fluga
  Flugor herr - Grön prickig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Gul Paisley Fluga

  Gul Paisley Fluga
  Flugor herr - Gul paisleymösntrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkröd Paisley Fluga

  Mörkröd Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkröd paisleymösntrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Fluga Motiv

  Mörkblå Fluga Motiv
  Flugor herr - Mörkblå sidenfluga med motiv tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå & Vit Slips

  Blå & Vit Slips
  Slips Herr - Blå & vitprickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Ljusblå Slips

  Mörkblå & Ljusblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå & Ljusblåprickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Rosa Slips

  Rosa Slips
  Slips Herr - Rosa smal sidenslips med motiv, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå smal sidenslips med motiv, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Ljusblå Slips

  Ljusblå Slips
  Slips Herr - Ljusblå smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Silver Slips

  Silver Slips
  Slips Herr - Silver smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Ljusblå Slips

  Mörkblå & Ljusblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå & ljusblåprickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Röd & Vit Slips

  Röd & Vit Slips
  Slips Herr - Röd & vitprickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå & Grön Slips

  Mörkblå & Grön Slips
  Slips Herr - Mörkblå & grön prickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Grön & Vit Slips

  Grön & Vit Slips
  Slips Herr - Grön & vitprickig smal sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Ljusgul Slips

  Ljusgul Slips
  Slips Herr - Ljusgul smal paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Ljusrosa Slips

  Ljusrosa Slips
  Slips Herr - Ljusrosa smal paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkröd Slips

  Mörkröd Slips
  Slips Herr - Mörkröd smal paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörklila Slips

  Mörklila Slips
  Slips Herr - Mörklila smal paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå smal paisleymönstrad sidenslips, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.
 • Mörkblå Slips

  Mörkblå Slips
  Slips Herr - Mörkblå smal sidenslips med motiv, tillverkad i Italien. För att förvara en sidenslips på bästa sätt rekommenderar vi att du antingen rullar ihop din slips, vilket slätar ut eventuella veck, eller förvarar din slips rakt hängandes. När du tar av din sidenslips, öppna knuten och dra försiktigt upp slipsens breda ända för att minimera påfrestningen på tyget.