Polo Ralph Lauren herraccessoarer

Polo Ralph Lauren, eller kort Ralph Lauren, är klädföretaget grundat av den amerikanske designern och uppkallat efter honom. Mest känd i produktportföljen är Polo Ralph Laurens klassiska pikétröja med polospelaren på. Den lanserades 1972 och fanns att köpa i hela 24 olika färger.

Dagens sortiment består av allt från byxor och kalsonger till hoodies och parfymer. Allt började dock med försäljning av Ralph Laurens slipsar som tillverkades för hand och i material som var nya på 1960-talet.

Herraccessoarer från Ralph Lauren idag

Även om det inte bara är mode för herrar som ingår i sortimentet är det just herraccessoarna vi har valt att fokusera på här. Vi listar nämligen de slipsar, näsdukar och flugor som finns att köpa från Ralph Laurens återförsäljare online här i Sverige.

  • Polo Ralph Lauren Tiem Neck Tie Slipsar Navy

    Polo Ralph Lauren Tiem Neck Tie Slipsar Navy
    Denna handsydda slips från Polo Ralph Lauren gjord av silke är tillverkad utefter ett noga utformat mönster som motverkar att slipsen vrider eller vänder sig när du använder den. - Slips från Polo Ralph Lauren- Tillverkad av 100% silke- Längd 137 cm. Bredd 7, 5 cm Ladda ner pressbild Artikelnr: 147373-0286
  • Polo Ralph Lauren Pocket Square Näsdukar Navy

    Polo Ralph Lauren Pocket Square Näsdukar Navy
    Denna näsduk i siden från Polo Ralph Lauren ger både en lyxig och sportig känsla med sitt college-inspirerade mönster.- Näsduk från Polo Ralph Lauren- Tillverkad av 100% siden- Printad logotyp i nederkant- Mått 36 x 36 cm Ladda ner pressbild Artikelnr: 147381-0286