Mönstrade flugor

Ränder, prickar och symboler av olika slag. Här hittar du våra tips på mönstrade flugor som går att köpa på nätet. Vanligt förekommande mönster är prickar i vitt eller svart mot en kontrasterande mörk eller ljus färg.

Populärt inom mönstrade flugor

 • Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

  Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
  Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
 • Knuten fluga mönstrad 75182

  Knuten fluga mönstrad 75182
  Knuten fluga i vävd siden. Orange med blå prickar&hellip:

Fler tips på mönstrade flugor

 • Blå Blommig Fluga

  Blå Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Färdigknuten Mörkgrön & Vit Fluga

  Färdigknuten Mörkgrön & Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig mörkgrön & vit fluga tillverkad i Italien. Mörkgrön & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Oknuten fluga 78137

  Oknuten fluga 78137
  Oknuten fluga i vävd siden. Ränder på royalblå botten&hellip:
 • Randig fluga

  Randig fluga
  Tom Ford grosgrain fluga. Svart och rosa randigt mönster. 100% siden. Gjord i Italien. Detaljer: - Färg(er): multifärgad - Mönster: diagonala ränder - Stil: minimalism, sofistikerad - Tillfälle: halvformell
 • Brun & Ljusblåprickig Fluga

  Brun & Ljusblåprickig Fluga
  Flugor herr - Brun & ljusblåprickig färdigknuten stickad fluga i siden. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Röd Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i mörkrött - Notch DRUMMEL DARK RED

  Röd Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i mörkrött - Notch DRUMMEL DARK RED
  Fiskbensmönstrad i mörkrött
 • Färdigknuten Gul & Blå Fluga

  Färdigknuten Gul & Blå Fluga
  Flugor herr -Färdigknuten prickig gul & blå fluga tillverkad i Italien. Gul & blåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En gul blåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Gul blåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Oknuten fluga 78201

  Oknuten fluga 78201
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Svart botten med prickar i olika färger&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 7578

  Knuten fluga mönstrad 7578
  Mönstrad fluga i vävd siden. Svart med vita prickar&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 7570

  Knuten fluga mönstrad 7570
  Mönstrad fluga i vävd siden. Svart med blommönster&hellip:
 • Oknuten fluga 78244

  Oknuten fluga 78244
  Oknuten fluga i vävd siden. Röd bas&hellip:
 • Orange & Blå Paisley Fluga

  Orange & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Orange & blå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Grå Paisley Fluga

  Grå Paisley Fluga
  Flugor herr - Grå paisleymönstrad ullfluga tillverkad i Italien. En ullfluga kombinerar flugans excentriska prägel med en lite ruffigare look och passar bra ihop med oxfordskjortor eller flanell. Kombinera med en tröja eller en välskuren kostym för att ge din ullfluga en mer sofistikerad look.
 • Oknuten fluga 78127

  Oknuten fluga 78127
  Oknuten fluga i vävd siden. Svart och silver&hellip:
 • Oknuten fluga 78129

  Oknuten fluga 78129
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Basfärg limegrön, med rosa och cerisa ränder&hellip:
 • Oknuten fluga 7874

  Oknuten fluga 7874
  Oknuten fluga i vävd siden. Ljuslila med vita prickar&hellip:
 • Lila Paisley Fluga

  Lila Paisley Fluga
  Flugor herr - Lila paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 7881

  Oknuten fluga 7881
  Oknuten fluga i vävd siden. Röd med vita prickar&hellip:
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 7574

  Knuten fluga mönstrad 7574
  Mönstrad fluga i vävd siden. Ljuslila med vita prickar&hellip:
 • Oknuten fluga 78193

  Oknuten fluga 78193
  Oknuten fluga i vävd siden. Blå ränder på gråblå botten&hellip:
 • Vinröd & Blå Blommig Fluga

  Vinröd & Blå Blommig Fluga
  Flugor herr - Vinröd & blå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Svart fluga med paisleymönster – oknuten

  Svart fluga med paisleymönster – oknuten
  Gör intryck på smokingfesten med vår klassiska vävda sidenfluga. Det klassiska paisleymönstret och den eleganta texturen ger din stil en lyxig touch. Bär den med en välskräddad kostym för en snygg look. - Tillverkad i Italien - Passar skjortor i storlekarna 36–46
 • Mörkblå & Blåprickig Fluga

  Mörkblå & Blåprickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & blåprickig färdigknuten stickad fluga i siden. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Röd Fluga

  Mörkblå & Röd Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig mörkblå & röd fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & rödrandig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå & rödrandig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå & rödrandig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Orange Paisley Fluga

  Orange Paisley Fluga
  Flugor herr - Orange paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 7515

  Knuten fluga mönstrad 7515
  Mönstrad fluga i siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Oknuten fluga 78149

  Oknuten fluga 78149
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Blå, rosa och cerise&hellip:
 • Mörklila & Vit Fluga

  Mörklila & Vit Fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig mörklila & vit fluga tillverkad i Italien. Mörklila & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Blå & Rosa Blommig Fluga

  Blå & Rosa Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå & rosa blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Svart Oknuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK

  Svart Oknuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK
  Fiskbensmönstrad i svart
 • Mörkgrön & Vit fluga

  Mörkgrön & Vit fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig mörkgrön & vit fluga tillverkad i Italien. Mörkgrön & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Färdigknuten Mörkblå & Vit Fluga

  Färdigknuten Mörkblå & Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig mörkblå & vit fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klä Mörkblå vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 75146

  Knuten fluga mönstrad 75146
  Mönstrad fluga i vävd siden. Blå och orange&hellip:
 • Grön Paisley Fluga

  Grön Paisley Fluga
  Flugor herr - Grön paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga

  Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & ljusblåprickig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 7876

  Oknuten fluga 7876
  Oknuten fluga i vävd siden. Vit med svarta prickar&hellip:
 • Oknuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

  Oknuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
  Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
 • Oknuten fluga 7808

  Oknuten fluga 7808
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Färdigknuten Mörkblå & Röd Fluga

  Färdigknuten Mörkblå & Röd Fluga
  Flugor herr -Färdigknuten prickig mörkblå & röd fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & rödprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mrkblå rödprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mrkblå rödprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mönstrad man slips Papillon Bow Tie

  Mönstrad man slips Papillon Bow Tie
  Dolce & Gabbana Absolut fantastisk, 100% autentisk, helt ny med etiketter Dolce & Gabbana Bow Tie. Färg: Svart mönstrad Modell: Bundet Bredd: 2cm Justerbar längd nackband, en storlek Tillverkad i Italien Detaljer: - Färg(er): multifärgad - Mönster: prickar, harlequin - Stil: sofistikerad - Tillfälle: halvformell Denna beskrivning är automatiskt översatt.
 • Knuten fluga mönstrad 75603

  Knuten fluga mönstrad 75603
  Rutig färdigknuten fluga. Basfärg grön&hellip:
 • Mörkblå & Röd Blommig Fluga

  Mörkblå & Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & röd blommönstrad oknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 7576

  Knuten fluga mönstrad 7576
  Mönstrad fluga i vävd siden. Vit med svarta prickar&hellip:
 • Ljusblå & Blå Fluga

  Ljusblå & Blå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig ljusblå & blå fluga tillverkad i Italien. Ljusblå & blårandig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En ljusblå & blårandig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Ljusblå & blårandig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 75262

  Knuten fluga mönstrad 75262
  Paisleymönstrad fluga i vävd siden. I mönstret ses också små blommor&hellip:
 • Mörkblå & Vit Fluga

  Mörkblå & Vit Fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig mörkblå & vit fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Beige & Brun Paisley Fluga

  Beige & Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Beige & brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 78100

  Oknuten fluga 78100
  Oknuten fluga i vävd siden. Röd och vitmönstrad&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad Camo Grön-grå

  Knuten fluga mönstrad Camo Grön-grå
  Knuten fluga i polyester. Kamouflagemönstrad i grön-grå nyanser&hellip: