Mönstrade flugor

Ränder, prickar och symboler av olika slag. Här hittar du våra tips på mönstrade flugor som går att köpa på nätet. Vanligt förekommande mönster är prickar i vitt eller svart mot en kontrasterande mörk eller ljus färg.

Populärt inom mönstrade flugor

 • Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Knuten fluga mönstrad 75182

  Knuten fluga mönstrad 75182
  Knuten fluga i vävd siden. Orange med blå prickar&hellip:
 • Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

  Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
  Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

Fler tips på mönstrade flugor

 • Vinröd & Brun Paisley Fluga

  Vinröd & Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Vinröd & brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkröd Randig Fluga

  Mörkröd Randig Fluga
  Flugor herr - Mörkröd randig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Ljusguld Prickig Fluga

  Ljusguld Prickig Fluga
  Flugor herr - Ljusguld prickig fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 78138

  Oknuten fluga 78138
  Oknuten fluga i vävd siden. Ränder på mörkröd botten&hellip:
 • Mörkblå Motiv Fluga

  Mörkblå Motiv Fluga
  Flugor herr - Mörkblå motivmönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 75111

  Knuten fluga mönstrad 75111
  Mönstrad fluga i vävd siden. Vinröd med guldfärgade kronor&hellip:
 • Oknuten fluga 78241

  Oknuten fluga 78241
  Oknuten fluga i vävd siden. Grön bas&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 75199

  Knuten fluga mönstrad 75199
  Mönstrad fluga i vävd siden. Svart, lila och grå&hellip:
 • Gul & Blå Paisley Fluga

  Gul & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Gul & blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Röd Blommig Fluga

  Mörkblå & Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & röd blommönstrad oknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkröd Paisley Fluga

  Mörkröd Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkröd paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 78131

  Oknuten fluga 78131
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Basfärg orange, med svarta och silvriga ränder som bildar mönster av rutor&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 7592

  Knuten fluga mönstrad 7592
  Mönstrad fluga i vävd siden. Basfärg beige&hellip:
 • Svart & Gul Paisley Fluga

  Svart & Gul Paisley Fluga
  Flugor herr -Svart & gul paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 75249

  Knuten fluga mönstrad 75249
  Mönstrad fluga i vävd siden. Mörkblå bas&hellip:
 • Svart Paisley Fluga

  Svart Paisley Fluga
  Flugor herr - Svart paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 78127

  Oknuten fluga 78127
  Oknuten fluga i vävd siden. Svart och silver&hellip:
 • Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad i vitt, turkos och mörkblått - Notch GERT

  Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad i vitt, turkos och mörkblått - Notch GERT
  Småmönstrad i vitt, turkos och mörkblått
 • Oknuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i mörkrött - Notch DRUMMEL DARK RED

  Oknuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i mörkrött - Notch DRUMMEL DARK RED
  Fiskbensmönstrad i mörkrött
 • Oknuten fluga 78118

  Oknuten fluga 78118
  Oknuten fluga i vävd siden. Basfärg mörkblå&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 7574

  Knuten fluga mönstrad 7574
  Mönstrad fluga i vävd siden. Ljuslila med vita prickar&hellip:
 • Mörkblå & Rödrandig Fluga

  Mörkblå & Rödrandig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rödrandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Eton Lila jacquardvävd sidenfluga med...

  Eton Lila jacquardvävd sidenfluga med...
  En modern paisleymönstrad fluga i glänsande siden. Den här flugan är ett måste till de mer formella tillställningarna den här säsongen. Bär den till en vit twillskjorta, ofodrad kostym och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil på middagen. 100 % siden, tillverkad i England.
 • Ljusblå Paisley Fluga

  Ljusblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Ljusblå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå & Rödprickig Fluga

  Mörkblå & Rödprickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rödprickig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 7851

  Oknuten fluga 7851
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Mörkgrön fluga

  Mörkgrön fluga
  Flugor herr - Mörkgrön vitprickig oknuten fluga tillverkad i Italien. Mörkgrön vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 7576

  Knuten fluga mönstrad 7576
  Mönstrad fluga i vävd siden. Vit med svarta prickar&hellip:
 • Olivgrön & Blå Paisley Fluga

  Olivgrön & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Olivgrön & blå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Blå & Lila Paisley Fluga

  Blå & Lila Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & lila paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Vit Paisley Fluga

  Mörkblå & Vit Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & vit paisleymönstrad ullfluga tillverkad i Italien. En ullfluga kombinerar flugans excentriska prägel med en lite ruffigare look och passar bra ihop med oxfordskjortor eller flanell. Kombinera med en tröja eller en välskuren kostym för att ge din ullfluga en mer sofistikerad look.
 • Oknuten fluga 7847

  Oknuten fluga 7847
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Eton Sicksackmönstrad silvrig fluga med lyster –...

  Eton Sicksackmönstrad silvrig fluga med lyster –...
  Den perfekta flugan för säsongens festligheter, eller den perfekta gåvan till nära och kära. Flugans glittrande lyster kommer från fina trådar som vävts in i tyget och får den att glänsa natten lång. De glänsande trådarna har kombinerats med ett diskret vävt sicksackmönster. Kombinera med vår twillskjorta till middagsbjudningen eller bär den till smokingen för säsongens formella festligheter. 83 % siden, 11 % merinoull & 6 % polyamid, tillverkad i Italien.
 • Lila Paisley Fluga

  Lila Paisley Fluga
  Flugor herr - Lila paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 7852

  Oknuten fluga 7852
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Oknuten fluga Paisley Guld

  Oknuten fluga Paisley Guld
  Oknuten fluga med paisleymönster. Färg guld&hellip:
 • Knuten Fluga i Linne - Grå fiskbensmönstrad bas, tunna, glesa vita linjer

  Knuten Fluga i Linne - Grå fiskbensmönstrad bas, tunna, glesa vita linjer
  Grå fiskbensmönstrad bas, tunna, glesa vita linjer
 • Knuten fluga mönstrad 7580

  Knuten fluga mönstrad 7580
  Mönstrad fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Blå & Grå Paisley Fluga

  Blå & Grå Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & grå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 78132

  Oknuten fluga 78132
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Basfärg svart, med vita ränder som bildar mönster av rutor&hellip:
 • Blå & Röd Blommig Fluga

  Blå & Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå & röd blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Turkos & Vit Blommig Fluga

  Turkos & Vit Blommig Fluga
  Flugor herr - Turkos & vit blommigt mönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd & Mörkblårandig Fluga

  Vinröd & Mörkblårandig Fluga
  Flugor herr - Vinröd & mörkblårandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 7886

  Oknuten fluga 7886
  Oknuten fluga i vävd siden. Mörkblå med vita prickar&hellip:
 • Grön Paisley Fluga

  Grön Paisley Fluga
  Flugor herr - Grön paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 7845

  Oknuten fluga 7845
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Mörkbrun Fluga

  Mörkbrun Fluga
  Flugor herr - Mörkbrun blåprickig fluga tillverkad i Italien. Mörkbrun blåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkbrun blåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkbrun blåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå vitprickig oknuten fluga tillverkad i Italien. Mörkblå vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Marinblå & Vit Paisley Fluga

  Marinblå & Vit Paisley Fluga
  Flugor herr - Marinblå & vit paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Vit Paisley Fluga

  Mörkblå & Vit Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & vit paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 78129

  Oknuten fluga 78129
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Basfärg limegrön, med rosa och cerisa ränder&hellip:
 • Gul & Blå Paisley Fluga

  Gul & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Gul & blå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.