Mönstrade flugor

Ränder, prickar och symboler av olika slag. Här hittar du våra tips på mönstrade flugor som går att köpa på nätet. Vanligt förekommande mönster är prickar i vitt eller svart mot en kontrasterande mörk eller ljus färg.

Populärt inom mönstrade flugor

 • Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Knuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt

  Oknuten Fluga i Siden - Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
  Mönstrad grå/svart bas med ränder i grått och vitt
 • Knuten fluga mönstrad 75182

  Knuten fluga mönstrad 75182
  Knuten fluga i vävd siden. Orange med blå prickar&hellip:
 • Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

  Knuten Fluga i Siden - Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner
  Småmönstrad botten i olika beiga och bruna toner

Fler tips på mönstrade flugor

 • Gul & Blå Paisley Fluga

  Gul & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Gul & blå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 75110

  Knuten fluga mönstrad 75110
  Mönstrad fluga i vävd siden. Lila med guldfärgade kronor&hellip:
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 75146

  Knuten fluga mönstrad 75146
  Mönstrad fluga i vävd siden. Blå och orange&hellip:
 • Orange Paisley Fluga

  Orange Paisley Fluga
  Flugor herr - Orange paisleymönstrad ullfluga tillverkad i Italien. En ullfluga kombinerar flugans excentriska prägel med en lite ruffigare look och passar bra ihop med oxfordskjortor eller flanell. Kombinera med en tröja eller en välskuren kostym för att ge din ullfluga en mer sofistikerad look.
 • Färdigknuten Mörkblå & Röd Fluga

  Färdigknuten Mörkblå & Röd Fluga
  Flugor herr -Färdigknuten prickig mörkblå & röd fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & rödprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mrkblå rödprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mrkblå rödprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Röd & Blå Fluga

  Röd & Blå Fluga
  Flugor herr - Paisleymönstrad röd & blå sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Eton Svart paisleymönstrad fluga - oknuten

  Eton Svart paisleymönstrad fluga - oknuten
  En fluga som är det utmärkta valet när du vill klä upp dig lite extra. Flugan bidrar till ett lyxigt utseende med sin textur och det klassiska paisleymönstret. Använd den till en snygg kostym. 100 % siden, tillverkad i Italien. Passar till skjortor i storlek 36-46.
 • Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga

  Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & ljusblåprickig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Beige & blårandig Fluga

  Beige & blårandig Fluga
  Flugor herr - Beige & blårandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga Paisley Marin

  Oknuten fluga Paisley Marin
  Oknuten fluga med paisleymönster i marinblått på svart botten. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Svart & Grå Paisley Fluga

  Svart & Grå Paisley Fluga
  Flugor herr - Svart & grå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 75131

  Knuten fluga mönstrad 75131
  Mönstrad fluga i vävd siden. Basfärg orange, med svarta och silvriga ränder som bildar mönster av rutor&hellip:
 • Ljusblå Blommig Fluga

  Ljusblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Ljusblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Färdigknuten Limegrön & Vit Fluga

  Färdigknuten Limegrön & Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig limegrön & vit fluga tillverkad i Italien. Limegrön & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En limegrön vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Limegrön vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Champagne Fluga

  Champagne Fluga
  Flugor herr - Oknuten paisleymönstrad champagne fluga tillverkad i Italien. Högtidligt champagne fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En champagne ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Champagne ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 75195

  Knuten fluga mönstrad 75195
  Mönstrad fluga i vävd siden. Mörkblå och mörkgrön&hellip:
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå & Rödrandig Fluga

  Mörkblå & Rödrandig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rödrandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Rosa Paisley Fluga

  Mörkblå & Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rosa paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkblå Prickig Fluga

  Mörkblå Prickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå prickig fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 75130

  Knuten fluga mönstrad 75130
  Mönstrad fluga i vävd siden. Basfärg blå, med svarta och silvriga ränder som bildar mönster av rutor&hellip:
 • Färdigknuten Mörklila & Vit Fluga

  Färdigknuten Mörklila & Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig mörklila & vit fluga tillverkad i Italien. Mörklila & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 78111

  Oknuten fluga 78111
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Vinröd med kronmönster&hellip:
 • Oknuten fluga 7885

  Oknuten fluga 7885
  Oknuten fluga i vävd siden. Ljusblå med vita prickar&hellip:
 • Oknuten fluga 7841

  Oknuten fluga 7841
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Oknuten fluga rainbow

  Oknuten fluga rainbow
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Blå & Rosa Paisley Fluga

  Blå & Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & rosa paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i brunt - Notch DRUMMEL BROWN

  Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i brunt - Notch DRUMMEL BROWN
  Fiskbensmönstrad i brunt
 • Knuten fluga mönstrad 7548

  Knuten fluga mönstrad 7548
  Mönstrad fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Oknuten fluga 78134

  Oknuten fluga 78134
  Oknuten fluga i vävd siden. Blå och vit rutig&hellip:
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad oknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 75180

  Knuten fluga mönstrad 75180
  Fluga i vävd siden. Ljusblå med mörkare blå prickar&hellip:
 • Gul & Mörkblå Fluga

  Gul & Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig gul & mörkblå fluga tillverkad i Italien. Gul & mörkblårandig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå & rödrandig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå & rödrandig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 75607

  Knuten fluga mönstrad 75607
  Rutig färdigknuten fluga. Basfärg svart/grön&hellip:
 • Mörklila & Vit Fluga

  Mörklila & Vit Fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig mörklila & vit fluga tillverkad i Italien. Mörklila & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Oknuten fluga 7842

  Oknuten fluga 7842
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Grön & Vitrandig Fluga

  Grön & Vitrandig Fluga
  Flugor herr - Grön & vitrandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd Blommig Fluga

  Vinröd Blommig Fluga
  Flugor herr - Vinröd blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 7571

  Knuten fluga mönstrad 7571
  Knuten fluga i vävd siden. Marinblå botten med mörkröda blommor&hellip:
 • Oknuten fluga 7881

  Oknuten fluga 7881
  Oknuten fluga i vävd siden. Röd med vita prickar&hellip:
 • Rosa Paisley Fluga

  Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & rosa blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga Nyårsraket

  Knuten fluga Nyårsraket
  Färdigknuten fluga med fyrverkerimönster på svart botten. Tillverkad i 100% siden&hellip:
 • Oknuten fluga 78115

  Oknuten fluga 78115
  Oknuten fluga i vävd siden. Blå och grå&hellip:
 • Rosa Blommig Fluga

  Rosa Blommig Fluga
  Flugor herr - Rosa blommönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 78118

  Oknuten fluga 78118
  Oknuten fluga i vävd siden. Basfärg mörkblå&hellip:
 • Knuten fluga Paisley Svart

  Knuten fluga Paisley Svart
  Paisleymönstrad knuten fluga. Svart mönster på svart botten&hellip: