Festliga Flugor

Att bära fluga är långt ifrån lika vanligt som slips. Det har dock samma värde ur vett och etikett synpunkt även om vissa tillställningar är vikt åt slipsen (t.ex. begravning). Flugan är en accessoar som bärs vid extra festliga tillfällen tillsammans med frack eller smoking.

Kategorier: Barnflugor | Enfärgade flugor | Mönstrade flugor | Stickade flugor

Hämta inspiration från stiliga flugor

Populärt inom flugor

 • Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY

  Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY
  Enfärgad svart
 • Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT

  Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT
  Roströd enfärgad
 • Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått

  Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
  Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
 • Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red

  Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red
  Enfärgat klarröd

Fler tips på flugor

 • Brun & Vit Fluga

  Brun & Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig brun & vit sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 75200

  Knuten fluga mönstrad 75200
  Mönstrad fluga i vävd siden. Silvrig botten med prickar i olika färg&hellip:
 • Mörkblå & Rosa Paisley Fluga

  Mörkblå & Rosa Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rosa paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 7822

  Oknuten fluga 7822
  Oknuten fluga i vävd siden. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Oknuten fluga 79315

  Oknuten fluga 79315
  Oknuten fluga i tryckt siden. Neongrön&hellip:
 • Flugset Paisley Röd

  Flugset Paisley Röd
  Paisleymönstrad fluga med dito näsduk i vävd polyester. Rött mönster på svart botten&hellip:
 • Färdigknuten Mörkblå Fluga

  Färdigknuten Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten mörkblå fluga tillverkad i Italien. Mörkblå fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Färdigknuten Mörklila Fluga

  Färdigknuten Mörklila Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten mörklila fluga tillverkad i Italien. Mörklila fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 7550

  Knuten fluga mönstrad 7550
  Mönstrad fluga i vävd siden. Silver och svartmönstrad&hellip:
 • Oknuten fluga 7953

  Oknuten fluga 7953
  Oknuten fluga i vävd siden. Röd/korall&hellip:
 • Oknuten Fluga i Stickat - Guldbrun, bronslik moss-stickad siden - Notch AURELIO

  Oknuten Fluga i Stickat - Guldbrun, bronslik moss-stickad siden - Notch AURELIO
  Guldbrun, bronslik moss-stickad siden
 • Blå Blommig Fluga

  Blå Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster

  Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster
  Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster
 • Oknuten Fluga i Stickat - Hängig modell enfärgad i isblå - Notch TAIVAS

  Oknuten Fluga i Stickat - Hängig modell enfärgad i isblå - Notch TAIVAS
  Hängig modell enfärgad i isblå
 • Röd & Blårandig Fluga

  Röd & Blårandig Fluga
  Flugor herr - Röd & blårandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Barnfluga BF7710

  Barnfluga BF7710
  Barnfluga i siden. Bredd 10 cm, höjd 4,5 cm&hellip:
 • Oknuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått

  Oknuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
  Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
 • Orange Fluga

  Orange Fluga
  Flugor herr - Orange färdigknuten stickad fluga i siden. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå & Silver Fluga

  Mörkblå & Silver Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig mörkblå & silvrig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad grön siden med vita v-prickar

  Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad grön siden med vita v-prickar
  Moss-stickad grön siden med vita v-prickar
 • Blå & Lila Paisley Fluga

  Blå & Lila Paisley Fluga
  Flugor herr - Blå & lila paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Färdigknuten Rosa & Blå Fluga

  Färdigknuten Rosa & Blå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig rosa & blå fluga tillverkad i Italien. Rosa & blåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En rosa blåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Rosa blåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Striped Oversized Bow Tie

  Striped Oversized Bow Tie
 • Röd & Blå Paisley Fluga

  Röd & Blå Paisley Fluga
  Flugor herr - Röd & blå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Stickad Svart Fluga

  Stickad Svart Fluga
  Flugor herr - F ärdigknuten stickad svart fluga i siden. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad knubbig modell - Notch CLARENCE

  Knuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad knubbig modell - Notch CLARENCE
  Champagnefärgad knubbig modell
 • Knuten Fluga i Stickat - Mörkgrön moss-stickad siden - Notch SYLVAIN

  Knuten Fluga i Stickat - Mörkgrön moss-stickad siden - Notch SYLVAIN
  Mörkgrön moss-stickad siden
 • Mörkblå & Röd Blommig Fluga

  Mörkblå & Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & röd blommigt mönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Butterfly Piké Enfärgad

  Butterfly Piké Enfärgad
  Oknuten vit fluga i Piké mönster, one pice/ett stycke. Den perfekta flugan i din halsstorlek till Frack. Finns i storlekarna S/38, M/40, L/42, XL/44, XXL/46. Väl knuten 6x12cm.
 • Färdigknuten Vit Fluga

  Färdigknuten Vit Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten paisleymönstrad vit fluga tillverkad i Italien. Högtidlig vit fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vit ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vit ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad 7514

  Knuten fluga mönstrad 7514
  Mönstrad fluga i siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Knuten fluga 7053

  Knuten fluga 7053
  Röd/korall. Fluga i vävd siden&hellip:
 • Oknuten fluga 79319

  Oknuten fluga 79319
  Oknuten fluga i tryckt siden. Ljust olivgrön&hellip:
 • Lila Paisley Fluga

  Lila Paisley Fluga
  Flugor herr - Lila paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga enfärg 7045

  Knuten fluga enfärg 7045
  Kopparfärgad fluga i vävd siden med lite struktur. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Oknuten fluga 7955

  Oknuten fluga 7955
  Oknuten fluga i vävd siden. Lila&hellip:
 • Oknuten fluga 78240

  Oknuten fluga 78240
  Oknuten fluga i vävd siden. Himmelsblå basfärg&hellip:
 • Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY

  Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY
  Enfärgad svart
 • Knuten fluga mönstrad 75181

  Knuten fluga mönstrad 75181
  Fluga i vävd siden. Röd med små blå prickar&hellip:
 • Mörkblå & Ljusblå Fluga

  Mörkblå & Ljusblå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten randig mörkblå & ljusblå sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten Fluga i Stickat - Brunmelerad mosstickning - Notch HAMSTRA Brown

  Oknuten Fluga i Stickat - Brunmelerad mosstickning - Notch HAMSTRA Brown
  Brunmelerad mosstickning
 • Oknuten fluga 7885

  Oknuten fluga 7885
  Oknuten fluga i vävd siden. Ljusblå med vita prickar&hellip:
 • Fluga i sammet Korallröd

  Fluga i sammet Korallröd
  Knuten sammetsfluga. 12 x 6&hellip:
 • Ljusguld Prickig Fluga

  Ljusguld Prickig Fluga
  Flugor herr - Ljusguld prickig fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten fluga 78126

  Oknuten fluga 78126
  Oknuten fluga i vävd siden. Gul och blå&hellip:
 • Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad röd - Notch OLA

  Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad röd - Notch OLA
  Enfärgad röd

Knyta fluga själv eller färdigknuten?

Att knyta en fluga kan vara svårt men det är helt okej att köpa en färdigknuten som du snabbt och enkelt fäster runt halsen.

ilead