Festliga Flugor

Att bära fluga är långt ifrån lika vanligt som slips. Det har dock samma värde ur vett och etikett synpunkt även om vissa tillställningar är vikt åt slipsen (t.ex. begravning). Flugan är mestadels en accessoar som bärs vid extra festliga tillfällen till frack eller smoking.

Kategorier: Barnflugor | Enfärgade flugor | Mönstrade flugor | Stickade flugor

Hämta inspiration från dessa flugor

Populärt inom flugor

 • Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY

  Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY
  Enfärgad svart
 • Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT

  Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT
  Roströd enfärgad
 • Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått

  Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
  Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
 • Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red

  Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red
  Enfärgat klarröd

Fler tips på flugor

 • Mörkblå & Röd Fluga

  Mörkblå & Röd Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & rödrandig oknuten fluga tillverkad i Italien. Mörkblå & rödrandig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå & rödrandig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå & rödrandig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Barnfluga BF044

  Barnfluga BF044
  Barnfluga i vävd siden. Rosa&hellip:
 • Gul Fluga

  Gul Fluga
  Flugor herr - Gul blåprickig fluga tillverkad i Italien. Gul blåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En gul blåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Gul blåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten Fluga i Siden - Enfärgad aprikos & vita, gula & orange blommor

  Knuten Fluga i Siden - Enfärgad aprikos & vita, gula & orange blommor
  Enfärgad aprikos & vita, gula & orange blommor
 • Oknuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad hängig modell - Notch CLARENCE

  Oknuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad hängig modell - Notch CLARENCE
  Champagnefärgad hängig modell
 • Vinröd Paisley Fluga

  Vinröd Paisley Fluga
  Flugor herr - Vinröd paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Eton Svart skimrande sidenfluga - oknuten

  Eton Svart skimrande sidenfluga - oknuten
  En elegant skimrande sidenfluga som fulländar en formell klädsel. Du knyter flugan själv och storleken kan enkelt regleras för en perfekt passform. 92 % siden, 5 % metallic, 3 % polyamid. Tillverkad i Italien. Passar till skjortor i storlek 36-46.
 • Oknuten fluga 7949

  Oknuten fluga 7949
  Oknuten fluga i vävd siden. Ljusrosa siden med lite struktur&hellip:
 • Grön Prickig Fluga

  Grön Prickig Fluga
  Flugor herr - Grön prickig sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten fluga 7895

  Oknuten fluga 7895
  Oknuten fluga i vävd siden. Basfärg guldbeige&hellip:
 • Ljuslila Fluga

  Ljuslila Fluga
  Flugor herr - Ljuslila vitprickig fluga tillverkad i Italien. Ljuslila vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En ljuslila vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Ljuslila vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Eton Lila jacquardvävd sidenfluga med...

  Eton Lila jacquardvävd sidenfluga med...
  En modern paisleymönstrad fluga i glänsande siden. Den här flugan är ett måste till de mer formella tillställningarna den här säsongen. Bär den till en vit twillskjorta, ofodrad kostym och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil på middagen. 100 % siden, tillverkad i England.
 • Fluga i siden Svart

  Fluga i siden Svart
  Stilren fluga från BOSS i silke tillverkad i Italien.
 • Barnfluga BF300

  Barnfluga BF300
  Röd barnfluga i satin polyester. Bredd 10 cm, höjd 4,5 cm&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 75148

  Knuten fluga mönstrad 75148
  Mönstrad fluga i vävd siden. Vit, orange och brun&hellip:
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå rödprickig oknuten fluga tillverkad i Italien. Mörkblå rödprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkblå rödprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkblå rödprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten Fluga i Siden - Diskret rutstruktur enfärgad i svart - Notch GINO

  Knuten Fluga i Siden - Diskret rutstruktur enfärgad i svart - Notch GINO
  Diskret rutstruktur enfärgad i svart
 • Blå & Orange Blommig Fluga

  Blå & Orange Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå & orange blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkgrön & Vitrandig Fluga

  Mörkgrön & Vitrandig Fluga
  Flugor herr - Mörkgrön & vitrandig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Mörkblå Fluga

  Mörkblå Fluga
  Flugor herr - Mörkblå rödprickig fluga tillverkad i Italien. Mörkblå rödprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mrkblå rödprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mrkblå rödprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Barnfluga BF059

  Barnfluga BF059
  Barnfluga i vävd siden. Cerise&hellip:
 • Vit Fluga

  Vit Fluga
  Flugor herr - Vit ceremonifluga tillverkad i Italien. Vit ceremonifuga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vit ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vit ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Vinröd & Ljusblå Motiv Fluga

  Vinröd & Ljusblå Motiv Fluga
  Flugor herr - Vinröd & ljusblå motivmönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Butterfly enfärgad

  Butterfly enfärgad
  Oknuten fluga i klassiskt enfärgad. Passar både till vardags som till fest. Enkel att fästa runt halsen med justerbart spänne som passar dom flesta. Storleken väl knuten 6x12cm. Finns även i matchande ficknäsduk.
 • Oknuten fluga Paisley Marin

  Oknuten fluga Paisley Marin
  Oknuten fluga med paisleymönster i marinblått på svart botten. Vid färdigknutet utförande blir flugan ca&hellip:
 • Oknuten Fluga i Stickat - Marinblå slätstickad ull med ljusblå ränder

  Oknuten Fluga i Stickat - Marinblå slätstickad ull med ljusblå ränder
  Marinblå slätstickad ull med ljusblå ränder
 • Röd Fluga

  Röd Fluga
  Flugor herr - Röd vitprickig fluga tillverkad i Italien. Röd vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En röd vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Röd vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga mönstrad rainbow

  Knuten fluga mönstrad rainbow
  Mönstrad fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Oknuten fluga 78148

  Oknuten fluga 78148
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Vit, orange och brun&hellip:
 • Oknuten fluga 78132

  Oknuten fluga 78132
  Mönstrad oknuten fluga i vävd siden. Basfärg svart, med vita ränder som bildar mönster av rutor&hellip:
 • Stickad fluga 77101

  Stickad fluga 77101
  Stickad fluga i polyester för bästa hållbarhet. Svart&hellip:
 • Vinröd Fluga

  Vinröd Fluga
  Flugor herr - Vinröd vitprickig fluga tillverkad i Italien. Vinröd vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vinröd vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vinröd vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val. t vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Svart vitprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Motiv Fluga

  Mörkblå Motiv Fluga
  Flugor herr - Mörkblå motivmönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga enfärg 7046

  Knuten fluga enfärg 7046
  Gul fluga i vävd siden. Slät&hellip:
 • Blå Fluga

  Blå Fluga
  Flugor herr - Blå fluga tillverkad i Italien. Blå fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En blå fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Blå fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Ljusblå Fluga

  Ljusblå Fluga
  Flugor herr - Ljusblå fluga tillverkad i Italien. Ljusblå fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En ljusblå fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Ljusblå fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK

  Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK
  Fiskbensmönstrad i svart
 • Knuten Fluga i Stickat - Knubbig modell i svart matt ull - Notch KRISHNA

  Knuten Fluga i Stickat - Knubbig modell i svart matt ull - Notch KRISHNA
  Knubbig modell i svart matt ull
 • Knuten fluga mönstrad 7548

  Knuten fluga mönstrad 7548
  Mönstrad fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Blå & Röd Blommig Fluga

  Blå & Röd Blommig Fluga
  Flugor herr - Blå och röd blommönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 7573

  Knuten fluga mönstrad 7573
  Mönstrad fluga i vävd siden. Svart med röda prickar&hellip:
 • Barnfluga BF051

  Barnfluga BF051
  Barnfluga i vävd siden. Gyllengul&hellip:
 • Olivgrön Fluga

  Olivgrön Fluga
  Flugor herr - Olivgrön fluga tillverkad i Italien. Olivgrön fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En olivgrön fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Olivgrön fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Oknuten fluga Paisley Ivory

  Oknuten fluga Paisley Ivory
  Oknuten fluga med paisleymönster. Färg ivory&hellip:
 • Blå Fluga

  Blå Fluga
  Flugor herr - Blå mörkblåprickig fluga tillverkad i Italien. Blå mörkblåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En blå mörkblåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Blå mörkblåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Röd Sammetsfluga

  Röd Sammetsfluga
  Färdigknuten röd sammetsfluga tillverkad i Italien. Det är få flugor som känns mer användbara och lättburna under formella tillställningar än sammetsflugor. Med en soft känsla i väven och en lyster i materialet är en sammetsfluga perfekt för nyår till en mörk kostym eller smoking men passar även utmärkt vid alla uppklädda sammanhang. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Vinröd Sammetsfluga

  Vinröd Sammetsfluga
  Oknuten vinröd sammetsfluga tillverkad i Italien. Det är få flugor som känns mer användbara och lättburna under formella tillställningar än sammetsflugor. Med en soft känsla i väven och en lyster i materialet är en sammetsfluga perfekt för nyår till en mörk kostym eller smoking men passar även utmärkt vid alla uppklädda sammanhang. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad ljusorange siden - Notch JULIEN

  Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad ljusorange siden - Notch JULIEN
  Moss-stickad ljusorange siden

Knyta fluga själv eller färdigknuten?

Att knyta en fluga kan vara svårt men det är helt okej att köpa en färdigknuten som du snabbt och enkelt fäster runt halsen.

ileadilead