Festliga Flugor

Att bära fluga är långt ifrån lika vanligt som slips. Det har dock samma värde ur vett och etikett synpunkt även om vissa tillställningar är vikt åt slipsen (t.ex. begravning). Flugan är mestadels en accessoar som bärs vid extra festliga tillfällen till frack eller smoking.

Kategorier: Barnflugor | Enfärgade flugor | Mönstrade flugor | Stickade flugor

Hämta inspiration från dessa flugor

Populärt inom flugor

 • Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY

  Knuten Fluga i Siden - Enfärgad svart - Notch OZZY
  Enfärgad svart
 • Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT

  Oknuten Fluga i Siden - Roströd enfärgad - Notch ALGOT
  Roströd enfärgad
 • Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått

  Knuten Fluga i Ull - Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
  Enfärgad svart botten med inslag av ljusgrått
 • Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red

  Knuten Fluga i Linne - Enfärgat klarröd - Notch BASKETVEIL Red
  Enfärgat klarröd

Fler tips på flugor

 • Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster

  Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster
  Enfärgad svart med broderat ton-i-ton-mönster
 • Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga

  Mörkblå & Ljusblåprickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå & ljusblåprickig färdigknuten stickad fluga i ull. Att bära en virkad fluga är avslappnat och oklanderligt elegant. Flugan är färdigknuten och kan enkelt matchas med en mörk kostym eller en smoking eller en stickad tröja och ett par chinos för en mer avslappnad klädsel. Denna stickade fluga är vävd och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Eton Röd & marinblå fluga med lyster – handknuten

  Eton Röd & marinblå fluga med lyster – handknuten
  Den perfekta flugan för säsongens festligheter, eller den perfekta gåvan till nära och kära. Flugans glittrande lyster kommer från fina trådar som vävts in i tyget och får den att glänsa natten lång. Kombinera med vår twillskjorta till middagsbjudningen eller bär den till smokingen för säsongens formella festligheter. 94 % siden, 4 % merinoull & 2 % polyamid, made in Italy.
 • Oknuten fluga 7871

  Oknuten fluga 7871
  Oknuten fluga i vävd siden. Mörkröda blommor på marinblå botten&hellip:
 • CUAP BURGUNDY NAVY STRIPED BOW TIE

  CUAP BURGUNDY NAVY STRIPED BOW TIE
 • Barnfluga svart BF401

  Barnfluga svart BF401
  Svart barnfluga i siden. Bredd 10 cm, höjd 4,5 cm&hellip:
 • Champagne Fluga

  Champagne Fluga
  Flugor herr - Oknuten paisleymönstrad champagne fluga tillverkad i Italien. Högtidligt champagne fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En champagne ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Champagne ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Brun Paisley Fluga

  Brun Paisley Fluga
  Flugor herr - Brun paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad marinblå siden, ljusblå v-prickar

  Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad marinblå siden, ljusblå v-prickar
  Moss-stickad marinblå siden, ljusblå v-prickar
 • Knuten fluga 7063

  Knuten fluga 7063
  Mörklila fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Färdigknuten Svart Fluga

  Färdigknuten Svart Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten paisleymönstrad svart fluga tillverkad i Italien. Högtidlig svart fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En svart ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Svart ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Färdigknuten Ljusrosa Fluga

  Färdigknuten Ljusrosa Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten mörkrosa fluga tillverkad i Italien. Mörkrosa fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkrosa fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkrosa fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Turkos Paisley Fluga

  Turkos Paisley Fluga
  Flugor herr - Turkos paisleymönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Mörkgrön & Vit fluga

  Mörkgrön & Vit fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig mörkgrön & vit fluga tillverkad i Italien. Mörkgrön & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad knubbig modell - Notch CLARENCE

  Knuten Fluga i Stickat - Champagnefärgad knubbig modell - Notch CLARENCE
  Champagnefärgad knubbig modell
 • Mörkblå Blommig Fluga

  Mörkblå Blommig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad vit - Notch BRILJANT WHITE

  Oknuten Fluga i Siden - Enfärgad vit - Notch BRILJANT WHITE
  Enfärgad vit
 • Eton Guldfärgad fluga - färdigknuten

  Eton Guldfärgad fluga - färdigknuten
  Denna sidenfluga är tillverkad i en ribbad sidenkvalité som passar perfekt till en välskräddad midnattsblå smoking eller en mörkblå kostym för en elegant och sofistikerad look. - Färdigknuten fluga - Justerbar för perfekt passform - 100% siden - Tillverkad i England
 • Grön & Vit Blommig Fluga

  Grön & Vit Blommig Fluga
  Flugor herr - Grön & vit blommigt mönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 7515

  Knuten fluga mönstrad 7515
  Mönstrad fluga i siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Knuten fluga enfärg 7059

  Knuten fluga enfärg 7059
  Cerise fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Blå Sammetsfluga

  Blå Sammetsfluga
  Flugor herr - Oknuten blå sammetsfluga tillverkad i Italien. Det är få flugor som känns mer användbara och lättburna under formella tillställningar än sammetsflugor. Med en soft känsla i väven och en lyster i materialet är en sammetsfluga perfekt för nyår till en mörk kostym eller smoking men passar även utmärkt vid alla uppklädda sammanhang. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Knuten fluga mönstrad 7595

  Knuten fluga mönstrad 7595
  Mönstrad fluga i vävd siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Mörklila Fluga

  Mörklila Fluga
  Flugor herr - Oknuten paisleymönstrad mörklila fluga tillverkad i Italien. Högtidlig mörklila fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörklila ceremonifuga fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörklila ceremonifuga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Barnfluga BF064

  Barnfluga BF064
  Barnfluga i vävd siden. Aprikos&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 7556

  Knuten fluga mönstrad 7556
  Mönstrad fluga i vävd siden. Himmelsblå bas&hellip:
 • Knuten fluga mönstrad 75147

  Knuten fluga mönstrad 75147
  Mönstrad fluga i vävd siden. Röd och grön&hellip:
 • Eton Lila fluga - oknuten

  Eton Lila fluga - oknuten
  Denna sidenfluga är tillverkad i en ribbad sidenkvalité som passar perfekt till en välskräddad midnattsblå smoking eller en mörkblå kostym för en elegant och sofistikerad look. - Oknuten fluga - 100% siden - Tillverkad i England
 • Vinröd & Blå Blommig Fluga

  Vinröd & Blå Blommig Fluga
  Flugor herr - Vinröd & blå blommönstrad sidenfluga tillverkad i Italien. Denna sidenfluga är tryckt och tillverkad med noggrann omsorg för att hålla hög kvalité och har kontrollerats i två steg vid tillverkning. Tekniken att trycka mönster på flugor, ofta kallad silkscreen, ger oslagbart klara och tydliga motiv med skarpa konturer. Samtliga av våra flugor med tryckta motiv sys i elegant foulard- eller twillväv, som båda kännetecknas av en tunn och smidig form. Justerbart spänne gör att denna sidenfluga passar alla kragmått.
 • Barnfluga BF055

  Barnfluga BF055
  Barnfluga i vävd siden. Lila&hellip:
 • Färdigknuten Orange & Blå Fluga

  Färdigknuten Orange & Blå Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten prickig orange & blå fluga tillverkad i Italien. Orange & blåprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En orange blåprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Orange blåprickig på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten Fluga i Stickat - Mörkgrönmelerad mosstickning - Notch CHILLA Green

  Knuten Fluga i Stickat - Mörkgrönmelerad mosstickning - Notch CHILLA Green
  Mörkgrönmelerad mosstickning
 • Oknuten fluga 7957

  Oknuten fluga 7957
  Oknuten fluga i vävd siden. Silver&hellip:
 • Mörkblå Prickig Fluga

  Mörkblå Prickig Fluga
  Flugor herr - Mörkblå prickig fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga mönstrad 7514

  Knuten fluga mönstrad 7514
  Mönstrad fluga i siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Oknuten fluga 78236

  Oknuten fluga 78236
  Oknuten fluga i vävd siden. Basfärg ljusblå&hellip:
 • Vinröd & Vit Fluga

  Vinröd & Vit Fluga
  Flugor herr - Oknuten prickig vinröd & vit fluga tillverkad i Italien. Vinröd & vitprickig fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En vinröd vitprickig fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Vinröd vitprickig fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad mörkblå siden, röda v-prickar tätt

  Oknuten Fluga i Stickat - Moss-stickad mörkblå siden, röda v-prickar tätt
  Moss-stickad mörkblå siden, röda v-prickar tätt
 • Mörkblå Paisley Fluga

  Mörkblå Paisley Fluga
  Flugor herr - Mörkblå paisleymönstrad fluga i vävd siden tillverkad i Italien. Få accessoarer ger ett så tidlöst och sofistikerat intryck som en fluga. Vävda sidenflugor är ett måste till de mer formella tillställningarna men passar även med rätt klädsel till vardags. Bär dem till klassiska skjortor, stickad kavaj och med en sidennäsduk i fickan för en snygg stil.
 • Knuten fluga enfärg 7049 Ljusrosa

  Knuten fluga enfärg 7049 Ljusrosa
  Ljusrosa fluga i vävd siden med lite struktur. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Färdigknuten Mörkgrön Fluga

  Färdigknuten Mörkgrön Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten mörkgrön fluga tillverkad i Italien. Mörkgrön fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En mörkgrön fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Mörkgrön fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Fluga i siden Svart

  Fluga i siden Svart
  Stilren fluga från BOSS i silke tillverkad i Italien.
 • Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK

  Knuten Fluga i Siden - Fiskbensmönstrad i svart - Notch DRUMMEL BLACK
  Fiskbensmönstrad i svart
 • Knuten Fluga i Stickat - Moss-stickad mörkblå siden med vita ränder

  Knuten Fluga i Stickat - Moss-stickad mörkblå siden med vita ränder
  Moss-stickad mörkblå siden med vita ränder
 • Färdigknuten Röd Fluga

  Färdigknuten Röd Fluga
  Flugor herr - Färdigknuten röd fluga tillverkad i Italien. Röd fluga bör matcha resten av klädseln med tanke på färg och stil men behöver för den skull inte ha samma färg som övrig klädsel. En röd fluga bör inte skära sig mot övrig klädsel. Röd fluga på bröllop, bal och middagar är dessutom ett snyggt och stilrent val.
 • Knuten fluga svart 70401

  Knuten fluga svart 70401
  Svart fluga i siden. Bredd 12 cm, höjd 6 cm&hellip:
 • Knuten Fluga i Stickat - Marin moss-stickad ull, stora, sydda vita prickar

  Knuten Fluga i Stickat - Marin moss-stickad ull, stora, sydda vita prickar
  Marin moss-stickad ull, stora, sydda vita prickar

Knyta fluga själv eller färdigknuten?

Att knyta en fluga kan vara svårt men det är helt okej att köpa en färdigknuten som du snabbt och enkelt fäster runt halsen.

ilead