Färdigvikta bröstnäsdukar

Att vika en bröstnäsduk kan vara svårt. Här listar vi därför färdigvikta näsdukarna du direkt stoppar i bröstfickan. Vanligtvis köper man en som matchar slipsen eller annan accessoar.

Populärt inom färdigvikta bröstnäsdukar

 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN068 Rosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN068 Rosa
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Rosa. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN702 Vit

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN702 Vit
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Vit. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN054 Rosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN054 Rosa
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Rosa. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Marin

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Marin
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Marinblått mönster på svart botten. Bröstnäsduken&hellip:

Fler tips på färdigvikta bröstnäsdukar

 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN806

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN806
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med rosa basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN065 Bourgogneröd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN065 Bourgogneröd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bourgogneröd. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN826

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN826
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med grön/blå basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN063 Mörklila

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN063 Mörklila
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Mörklila. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt FN606

  Färdigvikt FN606
  Färdigvikt bröstnäsduk. Färg röd. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart kartongbit.&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN061 Mörkblå

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN061 Mörkblå
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Mörkblå. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN060 Vinröd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN060 Vinröd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Vinröd. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigtvikt bröstnäsduk Fyrspets Orange

  Färdigtvikt bröstnäsduk Fyrspets Orange
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Orange. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN059 Cerise

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN059 Cerise
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Cerise. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN050 Pastellgrön

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN050 Pastellgrön
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Pastellgrön. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN067 Turkosblå

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN067 Turkosblå
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Turkosblå. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN822

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN822
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med marinblå/röd basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN833

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN833
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med grå basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Laxrosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Laxrosa
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg laxrosa. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN062 Turkos/smaragdgrön

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN062 Turkos/smaragdgrön
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Turkos/smaragdgrön. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Ivory

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Ivory
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg ivory. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Svart

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Svart
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Svart. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN052 Orange

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN052 Orange
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Orange. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt FN607

  Färdigvikt FN607
  Färdigvikt bröstnäsduk. Färg rosa. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart kartongbit.&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN830

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN830
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med röd basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Cerise

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Cerise
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Cerise. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Guld

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Guld
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg guld. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk bomull

  Färdigvikt bröstnäsduk bomull
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vit. 100% Bomull. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart kartongbit. Bomullstygets&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN821

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN821
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med grön basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Lila

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Lila
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg lila. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN319 Olivgrön

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN319 Olivgrön
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Olivgrön. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN304 Röd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN304 Röd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Röd. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN057 Silvergrå

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN057 Silvergrå
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Silvergrå. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN043 Marinblå

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN043 Marinblå
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Marinblå. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN053 Korall/Röd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN053 Korall/Röd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Korall. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN047 Ljusrosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN047 Ljusrosa
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Ljusrosa. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Svart

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Svart
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster i svart. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets ljuslila

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets ljuslila
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Ljuslila. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Röd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Röd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Röd. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Rosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Rosa
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg rosa. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN064 Aprikos

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN064 Aprikos
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Aprikos. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN808

  Färdigvikt bröstnäsduk Puff FN808
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Puff. Mönstrad med grön basfärg. 70% siden 30% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN044 Rosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN044 Rosa
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Rosa. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt FN605

  Färdigvikt FN605
  Färdigvikt bröstnäsduk. Färg mörkgrön. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN055 Ljuslila

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN055 Ljuslila
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Ljuslila. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN046 Gul

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN046 Gul
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Gul. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Vinröd

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets Vinröd
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Vinröd. 100% polyester. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN152 Guld

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN152 Guld
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Guld. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Aprikos

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Aprikos
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg aprikos. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt och&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Silvergrå

  Färdigvikt bröstnäsduk Paisley Silvergrå
  Färdigvikt bröstnäsduk med paisleymönster. Färg silvergrå. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Bröstnäsduken är färdigvikt&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN049 Ljusrosa

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN049 Ljusrosa
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Ljusrosa. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN051 Gyllengul

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN051 Gyllengul
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Gyllengul. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i&hellip:
 • Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN401 Svart

  Färdigvikt bröstnäsduk Fyrspets FN401 Svart
  Färdigvikt bröstnäsduk. Perfekt för dig som vill ha en elegant bröstnäsduk men inte vill vika den själv. Vikt med fyrspets. Svart. 100% Siden. Bröstnäsduken är färdigvikt och fastsydd i en svart&hellip: